Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна тампон на преден долен носач

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Re: относно тампоните

Първоначално публикувано от EiJei
    Колеги, искам само да попитам нещо? Оня ден ходих на реглаж, но пича каза преди да минеш на стенд тряя само да смениш двата задни тампона на преден носач. Отивам в магазина и там ми казаха, че имало малки и големи. Аз не знаех кфи тряя да бъдат. Отивам пак при майстора и той ми вика да ги измерели преди да отда да ги сменя и аз се ядосах и си тръгнах. Та исках да питам кфи са тия тампони, цена няква и така това е модела е долу в подписа

Колега;ша ма извиняваш ама и в магазина си бил и при майстор си бил.Няма нищо лошо да питаш,но все пак си бил при първоисточника
    Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
    Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Точно тфа бил проблема?! Че и шибания майстор незнаел за тоз модел точно кфи били - демек - малки/големи. Това е.
      Alfa Romeo 145 1.3 Boxer

Comment

единствения начин е да идеш със стария тампон вмагазина защото няма как да разберат на твоята кола от кой тип точно са. Разликата е 2 мм във отвора на томпона в който се набива към носача, ако можеш да го замериш по някакъв начин (почти е невъзможно).
        156 1,8 ТS 99
        Nissan Murano 2005

Comment

И аз така като ги сменях след като я купих, не знаех че има 2 вида..и го слагам и си викам"брейй това не беше така преди" и се обадих на момчето в магазина и той ми каза че има още 1 вид.И заради скапаните тампони 2 дена си преебах.Затова после като тругнах да сменявам левите, направо смених носача за 210лв от 1 магазин на Стамболийски
          sigpicAlfa Romeo 156 1.9JTD '00

Comment

Working...
          X